صفحه اصلی/ برنامه نویسی / آموزش پایتون
سال ۱۹۹۱ که پایتون (python) عرضه شد، به عنوان یک زبان برنامهنویسی رده پایین شناخته میشد. زبانی که تنها برای نوشتن یک سری کد اتوماسیون معمولی استفاده میشد. اما طی مرور زمان، برنامهنویسان درک بهتری نسبت به این زبان پیدا کردند. این درک بهتر، باعث شده که پایتون حالا به یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی روز تبدیل شود که مدام در حال پیشرفت است.
از نظر تکنیکال، پایتون یک زبان برنامهنویسی شیگرا است که برای توسعه وب و اپلیکیشن از آن استفاده میشود. این زبان بسیار محبوب است چون نوشتار پویایی دارد و درک این زبان و لغات آن کار سختی نخواهد بود. به همین خاطر به راحتی میتوان این زبان را آموخت و به جای صرف زمان روی یادگیری پایتون، میتوانید به فکر توسعه یک اپلیکیشن باشید.
آموزش پایتون و کار با آن به شدت آسانتر از دیگر زبانها است. توسعهدهندگان میتوانند به راحتی این زبان را بخوانند و ترجمه کنند. به همین خاطر همکاری گروهی در زمینه پایتون بسیار مرسوم است. همچنین توسعهدهندگان و برنامهنویسها از قابلیت ماژولار پایتون استفاده میکنند. قابلیت ماژولار به شما این امکان را میدهد که از یک سری کد مشخص و از پیش نوشته شده، در پروژهای متفاوت استفاده کنید. این قابلیت میزان انرژی و هزینه مصرفی را کاهش میدهد.
زبان پایتون همچنین در زمینه یادگیری ماشین هم مورد استفاده قرار میگیرد. بسیاری از کتابخانههایی که در زمینه علوم داده و یادگیری ماشین فعالیت دارند، از رابطها پایتون استفاده میکنند. به همین دلیل است که پایتون به شدت در حال پیشرفت و کسب محبوبیت در جامعه برنامهنویسی است.
دنیای تکنولوژی و مخصوصا برنامهنویسی مدام در حال پیشرفت و حرکت است. پایتون زبانی است که میتواند با این پیشرفت سازگار باشد. پایتون میتواند در آینده سهم بیشتری از بازار برنامهنویسی را جذب کند، با یادگیری پایتون می توانید وارد بازار کار پایتون شوید. گرچه این زبان محدودیتهایی همچون سرعت نه چندان بالا دارد، اما انعطاف و قابلیت استفاده در پلتفرمهای مختلف جای این معایب را پر میکند.
نکته ی مهمی که در مورد آموزش پایتون وجود دارد این است که این زبان برنامه نویسی قابلیت پیاده سازی Implementation را دارا می باشد. از این زبان برنامه نویسی برای پیاده سازی بیشتر نرم افزارهای کاربردی، استفاده می شود. از بین آنها می توانیم به:
پایتون زبانی متن باز و رایگان می باشد. این زبان برنامه نویسی نویسی توسط PSF یا بنیاد نرم افزار پایتون اداره می شود. با این حال برنامه نویس این توانایی را دارد که از برنامه های متن بسته نیز استفاده نماید.
پایتون یک زبان برنامه نویسی پویا می باشد و می تواند حافظه را به طور خودکار مدیریت نماید. زبان برنامه نویسی پایتون تا حدودی شبیه به زبان های برنامه نویسی TCL, PERL, RUBY می باشد. تفاوتی که زبان C با پایتون دارد، این است که پایتون آزاد سازی حافظه را به صورت خودکار انجام می دهد.
با اینکه زبان برنامه نویسی پایتون بسیار پویا می باشد، به زبان STROGLY TYPED شدیدا وابسته می باشد. در این نوع زبان ها مثل زبان برنامه نویسی جاوا تغییرات به صورت ناگهانی منظور نمی گردد. با این حال زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان سطح بالا می باشد.
نکته: در پایتون خطاها را به صورت ERROR به شما اعلام میگردد و برای هر اعتراض که به شما گزارش می شود، رسیدگی مربوط به آن نیز پیشنهاد خواهد شد.
نکته ی دیگری که در مورد زبان برنامه نویسی پایتون وجود دارد، این است که پایتون با استفاده از زبان ماشین خود را برای هر نوع رایانه ای قابل فهم می کند.
پایتون یک زبان تفسیر شده است که وظیفه خواندن سورس کد برنامه را دارد. سورس کدها برای زبان ماشین ترجمه می شوند و در اختیار مفسر برای اجرا قرار می گیرند.