آموزش طراحی سایت در شهریار-آموزشگاه طراحی سایت در شهریار
65221138 - 65266959 - 09122610233
شهریار خ ولیعصر بعد از بانک کشاورزی انتهای بن بست گلپونه مجتمع تیبا

صفحه اصلیطراحی سایتآموزش طراحی سایت

دپارتمان طراحی سایت


آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت 

طراحی سایت یا توسعه وب سایت یک اصطلاح فراگیر برای کاری است که در ساخت یک وب سایت انجام می شود. این اصطلاح شامل همه چیز از نشانه گذاری و کدنویسی گرفته تا برنامه نویسی، پیکربندی شبکه و توسعه سیستم مدیریت محتوا (CMS) است.

در حالی که توسعه وب به طور معمول به نشانه گذاری و کدنویسی وب اشاره دارد، توسعه وب سایت شامل تمام وظایف توسعه مرتبط، مانند برنامه نویسی سمت مشتری، برنامه نویسی سمت سرور، پیکربندی امنیت سرور و شبکه، توسعه تجارت الکترونیک و توسعه سیستم مدیریت محتوا (CMS) است.

در این راهنما، اصول توسعه وب، فرآیند ایجاد یک وب‌سایت و منابع اضافی را برای کسانی که می‌خواهند درباره توسعه بیشتر بدانند – یا خودشان توسعه‌دهنده شوند، پوشش خواهیم داد.

چرا توسعه وب مهم است؟

اینترنت راه به جایی نمی برد در واقع، به یک پورتال و روش اولیه تحقیق، ارتباط، آموزش و سرگرمی در جهان تبدیل شده است. تا سال 2021، 4.66 میلیارد کاربر اینترنت در سراسر جهان وجود داشت که بیش از نیمی از جمعیت جهان است.

با توجه به تعداد کاربران اینترنت که به سرعت در حال افزایش هستند، جای تعجب نیست که توسعه وب صنعتی به سرعت در حال گسترش است. از هم اکنون تا سال 2030، انتظار می رود اشتغال توسعه دهندگان وب 13 درصد و بسیار سریع تر از سایر مشاغل فناوری رشد کند.

هزاران مشتری از CMS Hub برای ایجاد یک وب‌سایت بهینه که با داده‌های HubSpot CRM و مجموعه بازاریابی کامل آنها یکپارچه می‌شود، استفاده می‌کنند.

مبانی توسعه وب

1. وب سایت چیست؟

2. آدرس IP چیست؟

3. HTTP به چه معناست؟

4. کد نویسی چیست؟

5. front-end به چه معناست؟

6. back-end به چه معناست؟

7. CMS چیست؟

8. امنیت سایبری چیست؟

اکنون که توسعه وب را تعریف کردیم، برخی از اصول توسعه وب را مرور می کنیم.

1. وب سایت چیست؟

وب‌سایت‌ها فایل‌هایی هستند که روی سرورها ذخیره می‌شوند، کامپیوترهایی که میزبان وب‌سایت‌ها هستند (اصطلاح جذاب برای «ذخیره فایل‌ها»). این سرورها به یک شبکه غول پیکر به نام اینترنت متصل هستند.

مرورگرها برنامه‌های رایانه‌ای هستند که وب‌سایت‌ها را از طریق اتصال اینترنت شما بارگیری می‌کنند، مانند Google Chrome یا Firefox، در حالی که کامپیوترهایی که برای دسترسی به این وب‌سایت‌ها استفاده می‌شوند به عنوان Client  «مشتری» شناخته می‌شوند.

2. آدرس IP چیست؟

برای دسترسی به یک وب سایت، باید آدرس پروتکل اینترنت (IP) آن را بدانید. آدرس IP  رشته ای  منحصر به فرد از اعداد است. هر دستگاه یک آدرس IP دارد تا خود را از میلیاردها وب سایت و دستگاه متصل از طریق اینترنت متمایز کند.

آدرس IP برای HubSpot معادل  104.16.249.5 است. با مراجعه به سایتی مانند Site 24x7 یا با استفاده از Command Prompt در Windows  می توانید آدرس IP هر وب سایتی را پیدا کنید.

برای یافتن آدرس IP دستگاه خود، همچنین می توانید «آدرس IP من چیست» را در مرورگر جستجوی خود تایپ کنید.

در حالی که می‌توانید با استفاده از آدرس IP به یک وب‌سایت دسترسی داشته باشید، اکثر کاربران اینترنت ترجیح می‌دهند از نام‌های دامنه یا موتورهای جستجو استفاده کنند.

3. HTTP به چه معناست؟

پروتکل انتقال ابرمتن (HTTP) درخواست وب سایت شما را به سرور راه دوری که تمام داده های وب سایت را در خود جای می دهد، متصل می کند. این مجموعه ای از قوانین (یک پروتکل) است که نحوه ارسال پیام ها از طریق اینترنت را مشخص می کند. به شما امکان می دهد بین صفحات سایت و وب سایت ها پرش کنید.

هنگامی که آدرس یک وب سایت را در مرورگر وب خود تایپ می کنید یا چیزی را از طریق موتور جستجو جستجو می کنید، HTTP چارچوبی را فراهم می کند تا کلاینت (کامپیوتر) و سرور هنگام درخواست و پاسخ به یکدیگر از طریق اینترنت بتوانند به یک زبان صحبت کنند. این در اصل مترجم بین شما و اینترنت است - درخواست وب سایت شما را می خواند، کد ارسال شده از سرور را خوانده و آن را برای شما در قالب یک وب سایت ترجمه می کند.

4. کد نویسی چیست؟

کد نویسی به نوشتن کد برای سرورها و برنامه ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی اشاره دارد. آنها را "زبان" می نامند زیرا شامل واژگان و قواعد گرامری برای برقراری ارتباط با رایانه است. آنها همچنین شامل دستورات خاص، اختصارات و علائم نقطه گذاری هستند که فقط توسط دستگاه ها و برنامه ها قابل خواندن هستند.

همه نرم افزارها حداقل توسط یک زبان برنامه نویسی نوشته شده اند، اما زبان ها بر اساس پلت فرم، سیستم عامل و سبک متفاوت هستند. همه زبان ها به یکی از دو دسته تقسیم می شوند: front-end و back-end.

5. front-end به چه معناست؟

Front-end (یا سمت مشتری) سمتی از یک وب سایت یا نرم افزار است که شما به عنوان یک کاربر اینترنت می بینید و با آن تعامل دارید. هنگامی که اطلاعات وب سایت از یک سرور به یک مرورگر منتقل می شود، زبان های برنامه نویسی Front-end به وب سایت اجازه می دهند بدون نیاز به "ارتباط" مداوم با اینترنت کار کند.

کد فرانت‌اند به کاربران اجازه می‌دهد تا با یک وب‌سایت تعامل داشته باشند و ویدیوها را پخش کنند، تصاویر را بزرگ یا کوچک کنند، متن را برجسته کنند و موارد دیگر. توسعه دهندگان وب که روی برنامه نویسی front-end کار می کنند روی توسعه سمت مشتری کار می کنند.

6. back-end به چه معناست؟

Back-end (یا سمت سرور) سمتی است که هنگام استفاده از اینترنت نمی بینید. این زیرساخت دیجیتال است، و برای غیر توسعه دهندگان، مانند یک دسته از اعداد، حروف و نمادها به نظر می رسد.

زبان‌های برنامه‌نویسی بک‌اند بیشتر از زبان‌های فرانت‌اند هستند. دلیل این امر این است که مرورگرها - در قسمت جلو - فقط HTML، CSS و جاوا اسکریپت را می‌فهمند، اما یک سرور - در بک‌اند - می‌تواند برای درک تقریباً هر زبانی پیکربندی شود.

  php زبانی قدرتمند برای ساخت وب سایت های پویا است و این امکان را به ما می‌دهد تا بتوانیم یک سایت استاتیک یا ایستا را با افزودن قابلیت‌هایی همچون ثبت نام در سایت، ورود به ناحیه کاربری، ارتباط با دیتابیس و … به سایتی دینامیک یا پویا مبدل سازیم که مسلماً سایتی با برخورداری از چنین قابلیت‌هایی تجربه کاربری به مراتب بهتری در اختیار کاربرانش قرار خواهد داد. این زبان اسکریپتی میتواند با HTML ترکیب شود. PHP زبان سمت سرور است، بدین معنا که کدهای PHP روی سرور تفسیر میشوند و خروجی html و یا خروجی های دیگری تولید می کنند که توسط کاربر قابل مشاهده است.

7. CMS چیست؟

سیستم مدیریت محتوا (CMS) برنامه کاربردی وب یا مجموعه ای از برنامه ها است که برای ایجاد و مدیریت محتوای وب استفاده می شود.

هزاران مشتری از CMS Hub برای ایجاد یک وب‌سایت بهینه که با داده‌های سیستم ارتباط با مشتری  HubSpot CRM و مجموعه بازاریابی کامل آنها یکپارچه می‌شود، استفاده می‌کنند.

در حالی که CMS  برای ساخت یک وب سایت لازم نیست، استفاده از کارها را آسان تر می کند. بلوک‌های ساختمانی (مانند افزونه‌ها) را فراهم می‌کند و به شما امکان می‌دهد ساختار را با کد خود ایجاد کنید. CMS ها اغلب برای تجارت الکترونیک و وبلاگ نویسی استفاده می شوند، اما برای همه انواع وب سایت ها مفید هستند.

8. امنیت سایبری چیست؟

همیشه عوامل مخربی وجود دارند که به دنبال یافتن آسیب‌پذیری در وب‌سایت‌ها برای افشای اطلاعات خصوصی، سرقت داده‌ها و خرابی سرورها هستند. امنیت سایبری عمل ایمن سازی داده ها، شبکه ها و رایانه ها از این تهدیدات است.

روش‌های مورد استفاده هکرها و اقدامات امنیتی که برای دفاع در برابر آنها انجام می‌شود، دائماً در حال تغییر است. عدم درک اینکه چگونه سایت شما می تواند هدف قرار گیرد می تواند منجر به فاجعه شود.

در نتیجه، درک اساسی از بهترین شیوه های امنیت سایبری برای توسعه موثر وب حیاتی است. همچنین باید ممیزی های امنیتی را به طور مداوم انجام دهید.

در ادامه، نگاهی به انواع توسعه وب بیندازیم که یک توسعه دهنده می تواند در آن تخصص داشته باشد.

انواع توسعه وب

1. توسعه Front-end

2. توسعه Back-end

3. توسعه کامل پشته

4. توسعه وب سایت

5. توسعه دسکتاپ

6. توسعه موبایل

7. توسعه بازی

8. توسعه تعبیه شده

9. توسعه امنیت

چه به دنبال استخدام یک توسعه دهنده وب باشید و چه به دنبال توسعه وب باشید، باید انواع مختلف توسعه وب را که توسعه دهندگان می توانند بر آن مسلط شوند، بدانید.

انواع مختلف توسعه وب در درجه اول به بخش های مختلف حرفه ای اشاره دارد که توسعه دهندگان وب می توانند در آن کار کنند. برخی از این تمایزها هم پوشانی دارند و توسعه دهندگان وب اغلب بر انواع مختلفی از توسعه وب تسلط دارند.

1. توسعه Front-end

توسعه دهندگان فرانت اند روی سمت مشتری یا کاربر وب سایت ها، برنامه ها و نرم افزارها کار می کنند - به عبارت دیگر، آنچه کاربران می بینند. آنها جنبه های بصری، از جمله چیدمان، ناوبری، گرافیک و سایر زیبایی ها را طراحی و توسعه می دهند.

کار اصلی این توسعه دهندگان، ساخت رابط هایی است که به کاربران کمک می کند تا به اهداف خود برسند. به همین دلیل است که آنها اغلب در جنبه تجربه کاربری پروژه های خود نیز نقش دارند.

2. توسعه Back-end

اگر قسمت فرانت اند همان چیزی است که کاربران می بینند، بک اند همان چیزی است که آنها نمی بینند. توسعه دهندگان وب پشتیبان روی سرورهای وب سایت ها، برنامه ها و نرم افزارها کار می کنند تا مطمئن شوند که همه چیز در پشت صحنه به درستی کار می کند.

این توسعه دهندگان با سیستم هایی مانند سرورها، سیستم عامل ها، واسط برنامه نویسی کاربرد (API) ها و پایگاه های داده کار می کنند و کد امنیت، محتوا و معماری سایت را مدیریت می کنند. آنها با توسعه دهندگان فرانت اند همکاری می کنند تا محصولات خود را به کاربران ارائه دهند.

3. توسعه کامل پشته

توسعه دهندگان همه کاره (Full Stack) در هر دو قسمت جلویی و پشتی یک وب سایت کار می کنند. آنها می توانند یک وب سایت، برنامه یا برنامه نرم افزاری را از ابتدا تا انتها ایجاد کنند. "پشته" یا Stack به فناوری های مختلفی اشاره دارد که عملکردهای مختلفی را در یک وب سایت انجام می دهند، مانند سرور، رابط و غیره.

از آنجایی که توسعه دهندگان فول استک به سال ها زمان در این زمینه نیاز دارند تا تجربه لازم را ایجاد کنند، این نقش اغلب دنبال می شود. دانش همه جانبه آنها به آنها کمک می کند تا عملکرد را بهینه کنند، مشکلات را قبل از وقوع پیدا کنند و به اعضای تیم کمک کند تا قسمت های مختلف یک وب سرویس را درک کنند.

4. توسعه وب سایت

توسعه دهندگان وب سایت می توانند توسعه دهندگان front-end، back-end یا full-stack باشند. با این حال، این متخصصان برخلاف برنامه های کاربردی تلفن همراه، نرم افزارهای دسکتاپ یا بازی های ویدیویی در ساخت وب سایت تخصص دارند.

5. توسعه دسکتاپ

توسعه دهندگان دسکتاپ در ساخت برنامه های نرم افزاری که به صورت محلی روی دستگاه شما اجرا می شوند، به جای اینترنت در مرورگر وب، تخصص دارند. گاهی اوقات اگر برنامه ای بتواند هم به صورت آنلاین و هم غیرفعال اجرا شود، مهارت این توسعه دهندگان با توسعه دهندگان وب هم پوشانی دارد.

6. توسعه موبایل

توسعه دهندگان موبایل برنامه هایی را برای دستگاه های تلفن همراه مانند گوشی های هوشمند یا تبلت ها می سازند. برنامه‌های تلفن همراه بسیار متفاوت تر از سایر وب‌سایت‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری عمل می‌کنند، بنابراین به مجموعه‌ای جداگانه از مهارت‌های توسعه و دانش زبان‌های برنامه‌نویسی تخصصی نیاز دارند.

7. توسعه بازی

توسعه‌دهندگان بازی در نوشتن کد برای بازی‌های ویدیویی، از جمله بازی‌های کنسول (ایکس‌باکس، پلی‌استیشن، و غیره)، بازی‌های کامپیوتر شخصی، و بازی‌های موبایل تخصص دارند - به این معنی که این تخصص تا حدودی با توسعه موبایل هم پوشانی دارد.

8. توسعه تعبیه شده (Embedded)

توسعه دهندگان جاسازی شده با تمام سخت افزارهایی کار می کنند که کامپیوتر نیستند (یا حداقل چیزی که اکثر ما به عنوان "کامپیوتر" با صفحه کلید و صفحه نمایش تصور می کنیم). این توسعه شامل رابط های الکترونیکی، دستگاه های مصرف کننده، دستگاه های اینترنت اشیا، سیستم های بلادرنگ و غیره می شود.

با افزایش اخیر دستگاه‌های متصل به هم، همانطور که در لوازم هوشمند، فناوری‌های بلوتوث و دستیارهای مجازی دیده می‌شود، توسعه تعبیه‌شده در حال تبدیل شدن به یک عمل مورد تقاضا است.

9. توسعه امنیت

توسعه دهندگان امنیتی روش ها و رویه هایی را برای امنیت یک برنامه نرم افزاری یا وب سایت ایجاد می کنند. این توسعه‌دهندگان معمولاً به‌عنوان هکرهای اخلاقی کار می‌کنند و سعی می‌کنند وب‌سایت‌ها را بشکنند تا آسیب‌پذیری‌ها را بدون هدف آسیب‌رسانی آشکار کنند. آنها همچنین سیستم هایی می سازند که خطرات امنیتی را کشف و ریشه کن می کند.

فرآیند توسعه وب سایت

فرآیند ایجاد یک وب سایت آسان نیست. هر مسیر توسعه بر اساس نوع وب سایت، زبان های برنامه نویسی و منابع متفاوت است.

بخش زیر به عنوان یک نمای کلی از فرآیند توسعه وب و معرفی کوتاهی از رایج ترین زبان ها و گزینه های CMS است.

1. یک طرح تشکیل دهید.

قبل از قرار دادن قلم روی کاغذ یا دست روی صفحه کلید، ابتدا باید با تیم ها و پرسنل سازمان خود ارتباط برقرار کنید تا برنامه ای برای وب سایت خود تهیه کنید.

در اینجا چند سوال وجود دارد که باید قبل از اولین پیش نویس سایت خود در نظر بگیرید:

• هدف وب سایت شما چیست؟

• مخاطبان شما چه کسانی هستند و می خواهید آنها در وب سایت شما چه کاری انجام دهند؟

• در حال ساخت چه نوع وب سایتی هستید؟ (به عنوان مثال اطلاعات اولیه، عضویت، فروشگاه آنلاین)

• قصد دارید چه محتوایی را منتشر کنید و با چه حجمی؟

• هدف از این محتوا چیست؟

• ساختار وب سایت خود را برای بهترین تجربه ناوبری چگونه خواهید ساخت؟

• بودجه شما چقدر است؟

پاسخ به سؤالات مستلزم ایجاد ارتباط با تیم های توسعه وب، بازاریابی و مالی شما برای تعیین اولویت ها و تصمیم گیری آگاهانه است.

به زبان ساده؟ ایجاد یک نقشه راه در ابتدای فرآیند بسیار ساده تر از برگرداندن پیشرفت شما در یک مانع است.

2. یک Wireframe ایجاد کنید.

همه وب سایت های خوب با یک طرح اولیه شروع می شوند. توسعه دهندگان این را Wireframe می نامند. لازم نیست سند رسمی باشد. این قاب  به سادگی یک چشم انداز برای سایت شما است که هم به شما و هم به توسعه دهنده(های) شما جهت و مکانی برای شروع می دهد. می توانید آن را روی وایت برد بکشید یا از ابزاری مانند Invision، Slickplan یا Mindnode استفاده کنید.

 Wireframes ابزارهای کاملاً بصری هستند که به شما کمک می کنند بفهمید متن و تصاویر در هر صفحه وب کجا می روند. می‌توانید از کادرهای خالی و «متن ساختگی» استفاده کنید تا ایده‌ای درباره نحوه نمایش محتوایتان در قسمت جلویی داشته باشید. با توسعه دهنده خود کار کنید تا Wireframe بسازید تا آنها ایده ای از آنچه شما تصویر می کنید داشته باشند.

3. یک نقشه سایت تهیه کنید.

در مرحله بعد، زمان ایجاد نقشه سایت است (نباید با sitemap.XML اشتباه گرفته شود، که یک فایل XML است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما را بخزند و پیدا کنند). درست همانطور که یک طرح کسب و کار به سرمایه گذار بالقوه بینشی از اهداف و دستاوردهای شما می دهد، نقشه سایت نیز اطلاعات مورد نیاز برای برآورده کردن چشم انداز شما را به توسعه دهنده می دهد. شما می توانید نقشه سایت خود را به تنهایی ایجاد کنید یا با توسعه دهنده(های) خود کار کنید.

در اینجا چند سوال وجود دارد که باید هنگام برنامه ریزی سایت خود از خود بپرسید:

• چه صفحات جداگانه ای را می خواهید؟

• چه محتوایی در آن صفحات خواهد بود؟

• چگونه می توانید آن صفحات را در دسته بندی سازماندهی کنید؟

• سلسله مراتب صفحات سایت شما چگونه است؟

• چگونه صفحات به هم پیوند می خورند؟

• چه صفحات و دسته هایی برای سایت و تجربه کاربری شما ضروری هستند؟

• کدام صفحات یا دسته ها را می توان حذف یا ترکیب کرد؟

مجدداً، ایده خوبی است که با تیم های دیگر در سازمان خود مشورت کنید. اگر یک تیم استراتژی سئو و/یا محتوا دارید، ورودی آنها در ساختار پیوند و دسته بندی صفحات شما بسیار مهم خواهد بود.

3. کد وب سایت خود را بنویسید.

مرحله بعدی در فرآیند توسعه وب، نوشتن کد است.

توسعه دهندگان از زبان های برنامه نویسی مختلفی برای قسمت جلویی و پشتی وب سایت ها و همچنین برای عملکردهای مختلف سایت (مانند طراحی، تعامل و غیره) استفاده خواهند کرد. این زبان های مختلف با هم کار می کنند تا سایت شما را بسازند و راه اندازی کنند.

با رایج ترین زبان ها شروع می کنیم.

HTML

زبان نشانه گذاری فرامتن (HTML) از دهه 1990 مورد استفاده قرار گرفته است. این پایه و اساس همه وب سایت ها است و نشان دهنده حداقل چیزی است که برای ایجاد یک وب سایت لازم است. در حالی که ایجاد یک وب سایت تنها با HTML امکان پذیر است، به نظر جذاب نخواهد بود.

در زیر کد HTML برای یک دکمه پایه بوت استرپ آمده است.

 <button type="button" class="btn” >روی من کلیک کنید<button>

زبان هایی مانند CSS و جاوا اسکریپت ساختار اصلی سایت ساخته شده توسط کدهای HTML را بهبود می بخشند و اصلاح می کنند. HTML5 جدیدترین نسخه است و از عملکرد مرورگر بین پلتفرمی پشتیبانی می‌کند و آن را در توسعه برنامه‌های موبایل محبوب کرده است.

CSS

برگه های سبک آبشاری (CSS) در اواخر دهه 1990 توسعه یافت. عناصر طراحی مانند تایپوگرافی، رنگ‌ها و طرح‌بندی را به وب‌سایت‌ها اضافه می‌کند تا «ظاهر» کلی وب‌سایت‌ها را بهبود بخشد.

CSS به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا وب سایت شما را به گونه ای تغییر دهند که زیبایی شناسی که برای سایت خود در نظر گرفته اید مطابقت داشته باشد و مانند HTML5، CSS با همه مرورگرها سازگار است.

در اینجا یک قطعه کد برای سفارشی کردن عنصر jumbotron در Bootstrap CSS آمده است.

 

.jumbotron {

Background-color:#A27967;

Color:white;

text-align: center;

 

.jumbotron p{

color:white;

font-size:26px;

}

جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت بهترین زبان برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت که در اواسط دهه 90 ایجاد شد، برای افزودن قابلیت به وب سایت ها استفاده می شود. توسعه‌دهندگان از آن برای افزودن انیمیشن‌ها، خودکارسازی وظایف در صفحات خاص، و افزودن ویژگی‌های تعاملی که تجربه کاربر را بهبود می‌بخشد، استفاده می‌کنند.

جاوا اسکریپت به سرعت در حال پیشرفت است. جاوااسکریپت که زمانی به عنوان یک زبان "اسباب بازی" در نظر گرفته می شد، اکنون پرکاربردترین زبان برنامه نویسی در جهان است. با کمک Node.Js، اکنون یک زبان برنامه نویسی back-end است. این اولین زبانی است که توسط مرورگرها قابل درک است و برخی حتی درباره استفاده از یادگیری ماشین از هوش مصنوعی  در آن نیز بحث کرده اند.

HTML، CSS، جاوا اسکریپت سه "غول" توسعه وب هستند. تقریباً هر وب سایتی در برخی ظرفیت ها از آنها استفاده می کند. بسیاری از زبان‌های دیگر مانند زبان‌های سمت سرور مانند پی اچ پی، جاوا، سی پلاس پلاس، پایتون و SQL وجود دارند، اما درک این سه مورد برای دانش توسعه وب‌سایت شما ضروری است.

4. Back-end وب سایت خود را بسازید.

نوشتن کد ممکن است یکی از پیچیده‌ترین بخش‌های توسعه وب باشد، اما به سختی تنها جزء آن است. شما همچنین باید ساختارها و طراحی سایت بک‌اند و فرانت‌اند خود را بسازید.

بک‌اند، داده‌هایی را کنترل می‌کند که عملکرد را در قسمت جلویی فعال می‌کند. برای مثال، بک‌اند فیس‌بوک عکس‌های ما را ذخیره می‌کند، به طوری که قسمت جلویی می‌تواند به دیگران اجازه دهد به آنها نگاه کنند.

 بک‌اند از دو جزء اصلی تشکیل شده است:

       پایگاه های داده، وظیفه ذخیره، سازماندهی و پردازش داده ها را بر عهده دارند تا با درخواست های سرور قابل بازیابی باشد.

       سرورها، سخت افزار و نرم افزاری هستند که کامپیوتر شما را تشکیل می دهند. سرورها مسئول ارسال، پردازش و دریافت درخواست های داده هستند. آنها واسطه بین پایگاه داده و مشتری/مرورگر هستند. مرورگر در واقع به سرور می گوید "من به این اطلاعات نیاز دارم" و سرور می داند که چگونه این اطلاعات را از پایگاه داده دریافت کرده و برای مشتری ارسال کند.

·       این اجزا با هم کار می کنند تا پایه و اساس هر وب سایت را بسازند.

·       در مورد ساخت وب سایت شما، توسعه دهندگان بک اند سه چیز را ایجاد می کنند.

       کد منطقی شما، که مجموعه ای از قوانین است برای اینکه چگونه وب سایت شما به درخواست های خاص پاسخ می دهد و چگونه اشیاء وب سایت شما با هم تعامل خواهند داشت.

       مدیریت پایگاه داده شما، که نحوه سازماندهی، مدیریت و بازیابی اطلاعات وب سایت شما است.

       زیرساخت شما، یعنی نحوه میزبانی سایت شما. میزبانی سایت خود به شما کنترل بیشتری می دهد، اما بسیار گران تر است و شما را ملزم می کند که سلامت و امنیت سرور خود را حفظ کنید.

با در نظر گرفتن این مؤلفه ها و تصمیمات، وب سایت شما برای توسعه front-end آماده خواهد شد.

توجه: بک‌اند کمی با توسعه وب مماس است زیرا اگر هیچ داده‌ای را ذخیره نمی‌کنید، همیشه به یک بک‌اند نیاز ندارید. "داده" در این زمینه به معنای هر گونه اطلاعات وارد شده توسط کاربر است که باید ذخیره و حفظ کنید. در مورد ورود به یک وب سایت فکر کنید. اگر بک‌اند نداشته باشند، چگونه می‌توانند اطلاعات ورود شما را به خاطر بسپارند؟ یا تنظیمات پروفایل شما چیست؟ برای به دست آوردن این اطلاعات، به یک Back-end نیاز دارید.

فیس بوک، به عنوان مثال، باید بداند چه افرادی در لیست دوستان شما هستند، به چه رویدادهایی ملحق شده اید، چه پست هایی ایجاد کرده اید و موارد دیگر. این همه "داده" است که در یک پایگاه داده زندگی می کند. اگر آنها یک Back-end با پایگاه داده نداشتند، هیچ یک از آن داده ها برای آنها قابل دسترسی نبود.

از سوی دیگر، وب‌سایتی که صرفاً اطلاعاتی است و نیازی به وارد کردن داده‌ای از کاربران ندارد، نیازی به پشتیبان ندارد.

بنابراین، اگر داده ای ندارید، لزوماً به توسعه Back-end نیاز ندارید. اما این بدان معنا نیست که شما نباید اصول را یاد بگیرید. شما هرگز نمی دانید چه زمانی ممکن است به آن نیاز داشته باشید.

5. قسمت فرانت اند وب سایت خود را بسازید.

اگر تا به حال به طراحی وب پرداخته اید یا با یک وب سایت  در WordPress، Squarespace یا Google Sites بازی کرده اید، توسعه وب جلویی را لمس کرده اید.

موارد فرانت مهم هستند - این چیزی است که بازدیدکنندگان، مشتریان و کاربران شما می بینند و چگونه از وب سایت شما استفاده می کنند.

توسعه Front-end (یا سمت مشتری) شامل ترکیبی از جاوا اسکریپت، HTML و  CSS 

است. همچنین اجزایی مانند تایپوگرافی و فونت ها، ناوبری، موقعیت یابی و سازگاری و پاسخگویی مرورگر را کنترل می کند. این بخش بیشتر از دید اولیه سایت شما و آنچه در وایرفریم خود گنجانده اید را منعکس می کند.

همانطور که تکنولوژی و ترجیحات مصرف کننده تغییر می کند، کدگذاری سمت مشتری بسیار سریعتر از توسعه back-end قدیمی می شود. اینجاست که منابع کدنویسی (مانند مواردی که در زیر آورده شده) مفید هستند.

6. (اختیاری) با یک CMS کار کنید.

چرا فردی یک CMS را به جای کدنویسی "به صورت دستی" یا "از ابتدا" انتخاب می کند؟ درست است که یک CMS انعطاف‌پذیری کمتری دارد و بنابراین کنترل کمتری بر روی صفحه‌نمایش به شما می‌دهد. با این حال، استفاده از CMS آسان‌تر است (باید کد کمتری بنویسید)، و اغلب دارای ابزارهایی برای میزبانی سایت، ذخیره اطلاعات کاربر، ایجاد وبلاگ، انتشار صفحات فرود، گرفتن سرنخ‌ها و حتی ایجاد لیست ایمیل است. در نتیجه، می توانید با کمتر از نیمی از کار، وب سایت خود را سودآورتر کنید.

گزینه های CMS اغلب شامل افزوته یا پلاگین هایی هستند که نیاز به نوشتن یک back-end را برطرف می کنند. به عنوان مثال، پلاگین های وردپرس برای تجارت الکترونیک وجود دارد که به جای ساخت یک بک اند پیچیده برای شارژ کارت های اعتباری مشتریان، می توانید فقط از یک افزونه موجود استفاده کنید و نیازی به پرداختن به پایگاه های داده و کدهای سمت سرور نداشته باشید.

سیستم های مدیریت محتوای محبوب عبارتند از HubSpot، Joomla، Magento و  

WordPress – که بیش از 65٪ از سهم بازار را در اختیار دارد. (در این مورد، در مورد نرم افزار متن باز وردپرس صحبت می کنیم، نه سازنده سایت وردپرس.)

7. یک نام دامنه به تهیه کنید.

در این مرحله وب سایت شما یک آدرس IP خواهد داشت. همچنین به یک نام دامنه نیاز دارد، یک نام وب سایت به یاد ماندنی که بازدیدکنندگان شما بتوانند از آن برای یافتن سایت شما استفاده کنند.

شاید نام سایت هایی مانند GoDaddy و Hover را شنیده باشید. سایت های ایرانی قراوانی هم برای خرید دامنه و هاست وجود دارد.  این خدمات به شما کمک می کند تا یک نام دامنه خریداری کنید و در ICANN (شرکت اینترنتی برای نام ها و شماره های اختصاص داده شده) ثبت نام کنید. اکثر ثبت دامنه ها برای یک سال قبل از اینکه مجبور به تمدید شوید خوب هستند. 

8. سایت خود را راه اندازی کنید.

هنگامی که یک نام دامنه را تنظیم کردید و آن را به میزبان خود پیوند دادید، تقریباً آماده هستید که کار خود را در وب معرفی کنید.

اما نه چندان سریع - هنوز موارد انگشت شماری وجود دارد که باید قبل از عرضه رسمی بررسی کنید. اینها شامل برنامه ریزی مسئولیت های تیم شما، آزمایش کامل سایت شما برای هر گونه اشکال، بهینه سازی سئو، و بررسی نهایی قبل از "تغییر سوئیچ" و زنده کردن سایت شما است.

وارد دنیای توسعه وب شوید

اینترنت اینجاست که بماند و دائماً در حال تکامل است تا نیازهای کاربران را برآورده کند. توسعه دهندگان وب در خط مقدم این نوآوری ها و پیشرفت ها هستند - از این سایت گرفته تا شبکه اجتماعی مورد علاقه شما تا برنامه هایی که در تلفن خود استفاده می کنید، توسعه وب در همه جا وجود دارد.

در نتیجه، ارزش وقت گذاشتن برای درک کدنویسی و برنامه نویسی را دارد تا به شما کمک کند تا وب سایت کسب و کار خود را به بهترین شکل ممکن تبدیل کنید - برای شما و مشتریانتان.

 



آکادمی آموزشی پیشرو با مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

اعطای گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای

درباره آکادمی آموزشی پیشرو

آکادمی آموزشی پیشرو از برترین آموزشگاه های تخصصی در رشته های تعمیرات موبایل، کامپیوتر پایه، برنامه نویسی، طراحی وب سایت، گرافیک، طراحی سه بعدی، عکاسی و هنرهای تجسمی، حسابداری، گردشگری، خدمات آموزشی و هوش مصنوعی، در غرب استان تهران شناخته شده است.که تاکنون این افتخار را داشته است که کارجویان و کارآموزان زیادی را به بازار کار ایران معرفی نماید. اگر شما هم تمایل دارید دوره های آموزشی حرفه ای، تخصصی و ویژه بازار کار در دنیای کسب و کار، یا آموزش های علمی، آکادمیک یا هنری را طی کنید، با ما تماس بگیرید.

شما با گذراندن دوره ها و دریافت مدرک معتبر، می توانید به سادگی وارد بازار کار شوید.

ما همواره و حتی سال ها پس از پایان دوره دانشجویانمان، در کنار آنها هستیم و راهنمایی های لازم را به صورت رایگان انجام خواهیم داد.

آدرس آکادمی آموزشی و ساعات کار:


آدرس آموزشگاه:

شهریار خیابان ولیعصر بعد از بانک کشاورزی انتهای بن بست گلپونه مجتمع تیبا طبقه اول


ساعت ثبت نام آموزشگاه :

همه روزه از ساعت 8:30 الی 13 و 14:30 الی 21


شماره تماس آکادمی آموزشی:
65221138 - 65266959 - 09122610233
ایمیل آکادمی آموزشی

info@pishro-computer.com

premium bootstrap themes

پروتنه تاسیس آموزشگاه پیشرو رایانه نماد اعتماد الکترونیکی Sample image

آکادمی آموزشی پیشرو را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: